Sónar converteix Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny en l’epicentre mundial de la cultura electrònica i digital amb prop de 300 propostes, entre concerts, conferències i desenes de projectes d’innovació tecnològica i creativa

sonar2016

La 23a edició de Sónar presentarà 130 actuacions en 8 escenaris. Destaquen nombroses estrenes mundials i europeus, la diversitat electrònica provinent de Llatinoamèrica, Àfrica o Orient Pròxim, el millor del panorama espanyol i català, les estrelles de la dance music i el clubbing internacional i la crítica social que caracteritza el discurs d’un bon nombre de artistes.

Entre les estrenes, es veuran els nous shows de Jean-Michel Jarre, Anohni, James Blake, New Order, Santigold, Flume, Skepta, El Guincho o el Niño de Elche+Los Volubles, les esperades actuacions de Kelela, Yung Lean, Howling , John Grant, Kaytranada, Club Cheval, Lafawndah o Jamie Woon i el recital de música clàssica a càrrec del pianista britànic James Rhodes.

Els nous ritmes urbans i la diversitat electrònica de mig món inunden tots els escenaris del festival, amb noms destacats de la nova música negra britànica com Stormzy, Section Boyz o Lady Leshurr, els llatinoamericans Nicola Cruz o Las Hermanas, els africans Ata Kak, Nozinja o Mikael Seifu o projectes que parteixen de la tradició àrab mediterrània com Insanlar o Acid Arab.

Escolta la playlist oficial introductòria als sons de #sonar2016. Segueix els recorreguts a través dels paisatges sonors de Sónar amb aquesta playlist, seleccionada per membres de l’equip del festival.

 

Nous horaris de Sónar de Dia i de Sónar+D

Sónar de Dia canvia enguany el seu horari: obrirà a les 13: 00h i tancarà a les 23:00h, una hora més tard del que és habitual.

Sónar+D obrirà a les 10:00h les jornades de dijous i divendres, només per a professionals acreditats.

Sónar de Dia: 13: 00h-23: 00h
Sónar de Nit: 21: 00h-07: 00h
Sónar+D:
Dijous i divendres 10: 00h-21: 30h (acreditats) 13: 00h-20: 00h (públic).
Dissabte: 13: 00h-21:30 (acreditats) 13: 00h-20: 00h (públic).

+ info a www.sonar.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s